• 202003
  • loggo
  • 202002

   


Under torsdagen gör kommunalrådet och Moderaternas Anders Röhfors sitt sista uppdrag i egenskap av kommunstyrelseordförande i Arboga.


Här har riggats filmstudio, här har Arboga Riddarna och Arboga Teater spelat upp scener som kommer att visas i en dramadokumentär i SVT under julhelgen.


Under torsdagen presenterade den styrande majoriteten i Köpings kommun sitt budgetförslag inför kommande år 2021 vid en träff i Köpings rådhus.


Måndagen den 23 november får landets gymnasieskolor möjlighet att vidta fler åtgärder för att undvika trängsel och minska smittspridningen.


Våra ämnen i dag: Rån respektive rånförsök i Kungsör, utredningen kring guldrånet, stöld och skadegörelse.


Den 30 september meddelande Länsstyrelsen Västmanland att licensjakt på varg kommer att ske 2021.


Smittspridningen av covid-19 fortsätter i landet och har de senaste veckorna spridit sig väldigt snabbt och i samtliga åldersgrupper.


I likhet med andra kommuner, påverkar torsdagens beslut av Folkhälsomyndigheten om skärpta restriktioner i Västmanland, även de kommunala verksamheterna i Arboga och Kungsör.


Att den här innevarande säsongen skulle präglas av stora utmaningar för anrika KIS Bandy, var känt sen länge i och med att beslutet om nedläggning av den konstfrysta utomhusplanen på Krillan stod klart redan i januari i år.

Sida 1 av 33

Glasgatan 21, 731 30 Köping
Telefon vxl: 0221- 345 40
E-post: redaktionen@vastmanland.tv

© Västmanlands Television
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation