• loggo

   

Om oss

Vår huvudsakliga uppgift är att leverera lokala nyheter                              

Västmanlands Television sänder dygnet runt, sändningarna innehåller en mängd olika typer av program. Vi sänder nyheter, nyhetsfördjupningar, program om sport, nöje, näringsliv och mycket mer. Vi satsar på lokal prägel och hög kvalitet i det lilla formatet.

1993 kablades den första lokala nyhetssändningen ut i Köping. Utvecklingen inom bredbandstekniken ger oss möjlighet att kunna distribuera lokal-TV på ett enklare och billigare sätt än tidigare. Vårt sändningsområde i kabel-tv är: Köping, Munktorp, Kolsva,  Arboga, Kungsör, Hallstahammar, Kolbäck, Surahammar, Virsbo, Ramnäs, Fagersta, 

Vi finns även i Telias digitala TV-nät i hela Västmanland,  dessutom finns vi i Mälarenergis stadsnät i Västmanland. Där levererar Serverado det bredaste utbudet av svenska kanaler för Bredbands-TV samt ett stort internationellt utbud av TV-kanaler. Serverado levererar tjänster för Öppen Bredbands-TV i samarbete med flera stadsnät i Sverige, där Västmanlands Television ingår. 

Fokus på reportagen kommer fortfarande ligga kvar i Västra Mälardalen, men det ger oss möjlighet att göra länsrelaterade program och inslag. 

Glasgatan 21, 731 30 Köping
Telefon vxl: 0221- 345 40
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Glasgatan 21, 731 30 Köping
Telefon vxl: 0221- 345 40
E-post: redaktionen@vastmanland.tv

© Västmanlands Television
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation