• loggo

   

Annonsera

Det finns många skäl till att annonsera i din lokala TV-kanal, Västmanlands Television! 

Att TV-reklam har en av de största genomslagskrafterna inom marknadsföring är inte konstigt med tanke på att vi arbetar med både ljud och rörliga bilder. Därför kan ditt budskap starkt förmedla både känslor och stämningar.

Västmanlands Television är en lokal TV-kanal med hög trovärdighet och du som annonsör når ut med ditt budskap till över 85.000 möjliga tittare. Du kan välja veckodagar, veckor eller perioder då det passar ditt budskap bäst att synas i TV-rutan.

Västmanlands Television sänder dygnet runt och din reklam visas i samband med våra populära program och väderprognoser. Sändningarna innehåller en mängd olika typer av program. Vi sänder nyheter, nyhetsfördjupningar, program om sport, nöje, näringsliv och mycket mer. Vi satsar på lokal prägel och hög kvalitet i det lilla formatet.

Förutom vår ordinarie prislista har vi naturligtvis både erbjudanden och kampanjer. Håll ständigt kontakt med våra säljare för att vara uppdaterad.

En nyhet är att du som köper TV-reklam även har möjlighet att finnas med i vår webb-TV. Där kan ni få er reklamspot visad i valfritt program.

Vill du veta mer, kontakta:Per Hemström

0221-345 41
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Glasgatan 21, 731 30 Köping
Telefon vxl: 0221- 345 40
E-post: redaktionen@vastmanland.tv

© Västmanlands Television
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation