• loggo

   

Alicia Johansson blir ny näringslivschef i Kungsör

 

Under våren 2024 välkomnar Kungsörs kommun Alicia Johansson som sin nya näringslivschef. Med ett hjärta fyllt av entreprenörskap och företagande, framstår Alicia som en positiv och glad individ, redo att bidra till den fortsatta utvecklingen av kommunens näringsliv.

"Vi är oerhört glada över att välkomna Alicia Johansson som vår nya näringslivschef. Tillsammans med våra företag blir Alicia, med sin gedigna erfarenhet och starka engagemang, en viktig medspelare i vår fortsatta näringslivsutveckling," uttrycker kommundirektör Anders Mebius.

Alicia Johansson är för närvarande verksam som lärare i företagsekonomi och entreprenörskap på Ullvigymnasiet, där hon även innehar rollen som UF-samordnare. Utöver sitt engagemang inom utbildning är hon aktiv inom olika föreningar och nätverk med en tydlig inriktning på företagsfokus. Nu tar hon det spännande steget till Kungsörs kommun, där hennes mål är att vara med och forma och utveckla Kungsör.

"Det känns som helt rätt steg att ta i och med min erfarenhet inom företagande men också för det nätverk som jag arbetat upp både i Västra Mälardalen såväl som i Västmanland. Jag ser fram emot att få förädla och sätta min egen 'touch' på det fina arbete som har gjorts för Kungsörs kommun. Jag är engagerad och nyfiken, så en utmaning för mig kan vara att hålla tillbaka och inte vara för ivrig," delar Alicia Johansson.

Privat lever Alicia strax utanför Köping tillsammans med sin man, deras två barn, två hundar och två katter. En betydande del av hennes fritid ägnas åt att vara i idrottshallar för att följa innebandy, men hon njuter också av lugna stunder med läsning och utomhusaktiviteter tillsammans med sina fyrbenta vänner. Med en stark social ådra tackar Alicia gärna ja till olika sociala tillställningar.

Alicia kommer att påbörja sitt nya uppdrag i Kungsör under våren och kommer vara på plats på heltid från början av juni.

"Det första jag vill göra är att lära känna kommunen och dess medarbetare. Jag kommer också prioritera företagsbesök för att lära känna det lokala näringslivet," säger Alicia Johansson, vilket markerar startskottet för hennes engagemang i att stärka och främja Kungsörs näringsliv.

(Pressmeddelande Kungsörs kommun)

 


 

 

Glasgatan 21, 731 30 Köping
Telefon vxl: 0221- 345 40
E-post: redaktionen@vastmanland.tv

© Västmanlands Television
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation