• loggo

   

Ny förvaltningschef i Köpings kommun

 

Det har nu bekräftats att Anna Bernanker blir den nya förvaltningschefen för Social- och Arbetsmarknadsförvaltningen i Köpings kommun. För närvarande innehar hon rollen som tillförordnad förvaltningschef för samma förvaltning.

Efter att ha fungerat som tillförordnad förvaltningschef har Anna Bernanker nu officiellt blivit anställd som förvaltningschef för Social- och Arbetsmarknadsförvaltningen.

"Vi har mottagit ansökningar från många kompetenta kandidater till tjänsten, och i en konkurrensutsatt process har vi nu rekryterat en tydlig och uppdragsorienterad chef. Anna har aktivt bidragit till förvaltningens utveckling och framgång genom sitt nätverkande både regionalt och nationellt. Med sitt modiga ledarskap kommer hon att vara en tillgång för kommunledningen," säger David Schanzer-Larsen, kommunchef.

Anna Bernanker har en omfattande bakgrund inom socialt arbete och har innehaft olika chefspositioner inom Social- och Arbetsmarknadsförvaltningen i Köpings kommun sedan 2012.

"Det gör mig stolt, glad och förväntansfull att få möjligheten att leda Social- och Arbetsmarknadsförvaltningen, en förvaltning i framkant med erfarna och kompetenta medarbetare! Jag ser en utmaning i att våga leda i det nya. Vi står inför ett nytt samhälle med nya utmaningar där vi saknar facit eller befintliga metoder i våra hyllor. Vi måste ta oss an dem på ett annorlunda sätt för att uppnå förändring. Jag känner mig redo för det," delar Anna Bernanker med entusiasm.

Spetim Pirraku, ordförande för social- och arbetsmarknadsnämnden, uttrycker positivitet över rekryteringen och ser fram emot samarbetet med Anna Bernanker för att fortsätta utveckla de verksamheter som ligger inom nämndens ansvar.

"För mig som nämndordförande är förvaltningschefen en viktig samarbetspartner. Anna är en målinriktad och ekonomiskt ansvarstagande ledare, och jag ser fram emot att tillsammans med Anna fortsätta utveckla verksamheterna som ligger under nämndens ansvar," säger Pirraku.

(Pressmeddelande Köpings kommun)

 


 

Glasgatan 21, 731 30 Köping
Telefon vxl: 0221- 345 40
E-post: redaktionen@vastmanland.tv

© Västmanlands Television
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation