• loggo

   

Planer på logistikfastighet i Arboga

 

I ett pressmeddelande skriver Panattoni, Europas främsta aktör inom logistik- och industrifastigheter, att företaget nu förvärvat ett markanvisningsavtal för en yta om 100 000 kvm med Arboga kommun. Detta öppnar möjligheten för ett skräddarsytt BTS-projekt (Build To Suit), en anläggning designad enligt hyresgästens exakta krav och önskemål.
Marken i Arboga kommun ligger strategiskt där E18 och E20 möts med närhet till Örebro, Västerås och Eskilstuna och 15 mil från Stockholm. På fastigheten erbjuds både möjlighet till järnvägsspår in på fastigheten och mycket god tillgång till elkraft vilket gör den lämplig även för produktion.

–Panattonis närvaro här i Arboga kommer att bidra till ökad räckvidd för vårt erbjudande av industri- och logistikytor till både svenska och internationella företag. För oss är det av största vikt att kroka arm med aktörer som Panattoni. På sikt är vår förhoppning att det kan bidra till fler arbetstillfällen och ny verksamhet i vår kommun, säger Samuel Strömgren, näringslivschef i Arboga kommun.

(pressmeddelande)

 


 

Glasgatan 21, 731 30 Köping
Telefon vxl: 0221- 345 40
E-post: redaktionen@vastmanland.tv

© Västmanlands Television
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation