• 4
  • 202104
  • loggo

   

Jotti förlänger med Stars

 

Köping Stars har idag kommit överens med ”Jotti” om ännu en säsong som headcoach för Stars i Svenska Basket Ligan, SBL. Klubben och Jotti har skrivit på ett nytt 1+1 års kontrakt och i och med detta inleder Jotti sin sjunde säsong som headcoach för Köping Stars.

Det känns verkligen skönt att ha gjort klart med Jotti. Kontinuitet är viktigt och Jotti är en omtyckt och duktig ledare som varit oerhört viktig på den resa klubben gjort fram till idag. Men vi är inte färdiga! Med Jotti vid rodret vill vi bygga vidare på förra säsongens framgångar och vårt mål är självklart att prestera bättre än föregående år både resultatmässigt men även organisatoriskt, säger Christer Sjögren, Sportchef Kping Stars i ett pressmeddelande.

Det är väldigt roligt att få fortsätta resan vi påbörjat tillsammans i Köping med alla fantastiska människor i klubben, alla spelare och våra fans på läktaren. Det känns som om vi har något riktigt bra på gång med en ännu starkare organisation än tidigare år och vår förhoppning är att lagbygget ska bli ännu starkare än förra säsongen, säger Panagiotis Nikolaidis i samma pressmeddelande.

Samtidigt meddelar klubben att assisterande coach Adam Engström som efter en säsong i klubben lämnar Köping Stars för att bli assisterande coach i Nässjö Basket. Adam har varit en stark kraft i klubben och den som på ett imponerande sätt ledde HU19 till en historisk SM-final. Adam har också funnits ute på skolor i Köping samt lett klubbens pensionärsbasket och blev uppskattad även där.

  

Glasgatan 21, 731 30 Köping
Telefon vxl: 0221- 345 40
E-post: redaktionen@vastmanland.tv

© Västmanlands Television
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation