• loggo

   

Nu börjar sportlovet


Nu på måndag drar sportlovet igång för alla barn och ungdomar som har glädje av att ha just sportlov. Som traditionen bjuder, har Köpings kommun tillsammans med föreningslivet tagit fram ett  brett program som bland annat går att ta del av på kommunens hemsida.

En del av aktiviteterna är knutna till att det finns snö. Bland annat Barnens Vasalopp som är planerat på måndag förmiddag vid Tränstagården i Munktorp. Även pulkatolkning efter häst som Köpings ridklubb arrangerar, kräver rätt underlag.

Det arrangeras också resor, på tisdag till Romme samt två resor till Stockholm under veckan. På onsdag från Köping, och på torsdag från Kolsva. Anmälan görs till respektive fritidsgård.

En annan mycket uppskattad aktivitet är förstås den nya skatehallen på Karlbergsgatan 20, som invigdes så sent som den 3 februari.

Nästa lördag den 2 mars är det Familjedag på Krillan mellan klockan 11.00 & 14.30. Då finns det möjlighet att via Fritidsbanken låna utrustning för skridskor, och kanske även skidor om det skulle komma mer snö. Givetvis kommer det traditionsenligt även att arrangeras Skridsko-disko

 

 

 


 

 

 

Glasgatan 21, 731 30 Köping
Telefon vxl: 0221- 345 40
E-post: redaktionen@vastmanland.tv

© Västmanlands Television
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation