• loggo

   

Ungdomlig entreprenörsglädje på länets UF-mässa

 

I dag på tisdagen den 12 mars 2024 samlades 170 UF-företag från 17 gymnasieskolor i länet på Kongressen i Västerås för att visa upp sina produkter och tjänster. Mässan, som vimlade av energi och entreprenörsglädje, lockade nära 2 500 besökare under de tre första timmarna.

Ullvigymnasiet i Köping, landets tredje största UF-skola, var väl representerade på mässan. Bland annat deltog Baby Cutlery UF, ett företag som vi har haft nöjet att träffa tidigare. Dessa unga entreprenörer har verkligen gått all in, både vad gäller innovation och produktutveckling men också när det gäller montering av sin monter, som skett i Stockholm.

Deras hårda arbete gav resultat. Under tisdagskvällen kammade Baby Cutlery UF hem den prestigefyllda utmärkelsen Årets UF-företag. De vann även kategorin Årets Innovation och tog en hedrande andraplats i Årets Vara.

Ullvigymnasiet kan vara stolta över sina elever och deras framgångar på UF-mässan. Deras engagemang och kreativa idéer visar att framtiden är ljus för länets unga entreprenörer.

 

 


 

Glasgatan 21, 731 30 Köping
Telefon vxl: 0221- 345 40
E-post: redaktionen@vastmanland.tv

© Västmanlands Television
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation