• loggo

   

Kungsörs näringslivschef slutar

 

Ida-Maria Rydberg har jobbat som näringslivschef i Kungsörs kommun sedan hösten 2017. Men nu är epoken över. Den 1 april tillträder hon tjänsten som tillväxt- och kommunikationschef i Håbo kommun.

– Jag är ödmjukt tacksam och väldigt stolt över tiden i Kungsörs kommun. Att jobba så nära företagen och vara del i att möjliggöra för dem har känts som en stor ynnest. Jag har fantastiska kollegor, och kommunen har nått höga resultat inom väldigt många områden tack vare människorna som jobbar här. Vi har en kultur där vi hjälper varandra att lyckas, och vi gör varandra bra. Förstås är jag även tacksam för det fina samarbetet vi har med kommunerna i Västra Mälardalen, och med andra kommuner och organisationer, säger Ida-Maria Rydberg på kommunens hemsida.

Rekrytering av ny näringslivschef i Kungsör kommer att påbörjas inom kort.

– Det känns oerhört spännande och jag är stolt över möjligheten att få hoppa in i Håbo kommuns tillväxtresa tillsammans med den nya tillväxt- och kommunikationsenheten. Jag ser fram emot att lära känna enheten, kommunen och förstås företagen, säger Ida-Maria Rydberg på Håbo kommuns hemsida.

 


 

Glasgatan 21, 731 30 Köping
Telefon vxl: 0221- 345 40
E-post: redaktionen@vastmanland.tv

© Västmanlands Television
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation