• loggo

   

Kanalsökning

Ni som har kabel-TV i Köping, Kungsör, Kolsva och Munktorp hittar oss på programplats K9 och i det digitala utbudet. För mer info www.koping.net.

Ni som har kabel-TV i Tele2's nät i Arboga kan idag se oss i det analoga nätet på programplats S8, men inom kort även i det digitala. 

Även i Hallstahammar och Kolbäck finns vi i Tele2´s nät, samt i Hallstahems alla fastigheter. Här syns vi i det analoga nätet på programplats S9, samt i det digitala på kanalplats 300. 

Ni som har Telia Digital-TV hittar oss på kanalplats 900 och visas i hela länet. Har du inte Telia IP-TV men bredband via Telia, då kan du få Telia det, läs mer på www.telia.se för mer information om hur du går tillväga. Du kan också ringa Telias kundtjänst på tel: 90 200.

Surahammar, Virsbo och Ramnäs via Suravision. I tätorten är de flesta flerbostadshusen inkopplade till Suravision, och över 400 villor. Läs mer på www.suravision.se

Ni ser oss också i stadsnäten i Hallstahammar och Västerås via ip-tv och Serveradoboxen "öppen tv". Vi finns på kanalplats 583 för mer info: www.serverado.se eller www.malarenergi.se

Har du en annan tv-leverantör än de här ovan, tala med leverantören och fråga efter Västmanlands Television. 

För mer information

Pär Hemström

0221-345 41
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Glasgatan 21, 731 30 Köping
Telefon vxl: 0221- 345 40
E-post: redaktionen@vastmanland.tv

© Västmanlands Television
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation