• loggo

   

Nyckelbergsskolan samlar in pengar till Musikhjälpen

 

Barnen på Nyckelbergsskolans fritidshem i Köping har sedan mitten av november pysslat och skapat till förmån för Musikhjälpen. Under torsdagseftermiddagen bjöds det in till öppet hus där föräldrar och intresserade kunde besöka barnen, köpa deras produkter och därmed vara med och bidra till insamlingen.

Det är andra året som barnen på Nyckelbergsskolan deltar i Musikhjälpen. Årets tema är "Ingen ska behöva dö av hunger". Hungern och svälten i världen når nu nya rekordnivåer, och Musikhjälpens insamling går till att hjälpa barn och unga som drabbats av hunger.

Vid lunchtid på fredagen hade Nyckelbergsskolan samlat in lite drygt 13 000 kronor. Skolan kommer att fortsätta att samla in pengar under resten av veckan, bland annat genom att finnas på plats i KBS-hallen i kväll när Köping Stars spelar mot Norrköping Dolphins i Svenska Basketligan.

Förhoppningarna är goda att Nyckelbergsskolan ska kunna tangera fjolårets resultat, då skolan samlade in över 15 000 kronor. Vill du vara med och stötta insamlingen kan du gå in på sverigesradio.se/musikhjalpen och söka på Nyckelbergsskolan.

 

 


 

Glasgatan 21, 731 30 Köping
Telefon vxl: 0221- 345 40
E-post: redaktionen@vastmanland.tv

© Västmanlands Television
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation