• loggo

   

Ett fullsatt KB-hallen väntar

 

I morgon lördag med start klockan 16.00, väntar en mycket viktig "måstematch" för Köping Stars som då tar emot Umeå Basket hemma i Karlbergshallen. Ett Umeå som den senaste omgången hemmaslog tabelltrean Luleå - , men ett lag Köping Stars skulle behöva ha efter sig i tabellen. Stars ligger just nu näst sist i ligatabellen, och behöver verkligen vara kvar i vinnarcirkeln under avslutningen av grundserien, för att undvika ett negativt kval.

Stars väntas matcha fullt lag. Lite småskavanker på några spelare, men inget som ser ut att äventyra inför morgondagen match. Det är absolut ingen omöjlighet att Stars kan sätta in två poäng på kontot efter morgondagens match. Men dom tre återstående matcherna i serien ser betydligt tuffare ut. 
Jämtland Basket borta den 12 mars, Borås hemma i Karlbergshallen den 16 mars och nuvarande tabellettan Södertälje borta i den avslutande omgången den 19 mars.
Att jämföra med konkurrenten Umeå, som är det lag Stars skulle behöva ha under sig i tabellen, som på pappret har en betydlig enklare resa med Nässjö hemma, Uppsala borta samt Wetterbygden i slutomgången.

Skulle Köping Stars hamna i ett negativt kval, väntar med största sannolikhet Alvik i egenskap av trolig tabelltvåa i Superettan.

 

Glasgatan 21, 731 30 Köping
Telefon vxl: 0221- 345 40
E-post: redaktionen@vastmanland.tv

© Västmanlands Television
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation